Interieur- en keukenontwerp herenhuis Rijswijk

Interieurontwerp woonkamer, keukenontwerp en lichtplan

Voor deze opdrachtgevers hebben we al eerder een keuken ontworpen. Toen ze besloten een nieuwbouw herenhuis in Rijswijk te kopen, vroegen ze ons meteen om hulp bij het inrichten/indelen van de woonkamer en het ontwerp voor de (Siematic)keuken. 

Voor het interieurontwerp van de woonkamer is deels gebruik gemaakt van de meubels , die mee verhuizen en deels nieuw aan te kopen meubels. Zo weten de opdrachtgevers nu ook meteen hoe groot de nieuwe bank mag worden. 

Hieronder is een deel van de tekeningen en 2D/3D-impressie te bekijken (klik op de afbeeldingen om de hele tekening of foto te zien).

“De keukenverkoper zag meteen aan het ontwerp dat je niet alleen kennis van zaken hebt, maar ook van het Siematic-programma goed op de hoogte bent. De keuken wordt vrijwel 1-op-1 uitgevoerd als jouw ontwerp.”
– Wil en Joseph

Het keukenontwerp

Omdat wij tot tevredenheid al eerder een keukenontwerp voor deze opdrachtgevers mochten maken, kwamen ze ook weer bij ons voor het keukenontwerp voor hun nieuwe woning, een prachtig herenhuis. 

Er is gekozen voor een antraciet (“grafiet”) keuken met een licht blad. De achterkant van het eiland is voorzien van geborsteld bronzen frontjes (Siematic). Deze maken het eiland speelser en matchen mooi met de broskleurige kamerdeur.

Het interieurontwerp

Er is een interieurontwerp gemaakt in de stijl “modern chic”. De bank met de 45-graden hoek, de organisch gevormde salontafels en het ronde vloerkleed  maken het ontwerp wat speelser. De eettafel en het dressoir naast de kamerdeur hebben de opdrachtgevers al en verhuizen mee. 

De basis is vrij neutraal, maar de vormen van de meubels de kleuren van de bank en de fauteuils maken het interieur persoonlijk naar de smaak van de opdrachtgevers.

Het lichtplan

Zeker bij een nieuwbouw woning is het handig om een lichtplan te laten maken, zoals ook deze opdrachtgevers ons vroegen.

Net als bij de meubels verhuizen de vloerlampen en de hanglampen boven de eettafel en het kookeiland mee naar de nieuwe woning. Wij voegden er wandlampen,  plafondspots en een extra vloerlamp bij de bank aan toe.

360 graden-render

3D plaatjes geven altijd een goed beeld van hoe een ontwerp er in werkelijkheid uit gaat zien. Maar met deze 360-renders kun je echt rondkijken in de betreffende ruimte, net zoals je ook wel op tv ziet in diverse woonprogramma’s. 

Op dit moment is dit ontwerp op onze facebookpagina te bekijken. Binnenkort is dit ook mogelijk via onze website.

 

Volgend project

twee onder een kap Hoeven
3D impressie verbouwingsontwerp, keukenontwerp en interieurontwerp 2-onder-1-kap Hoeven - door Huis & Interieur

Benieuwd wat Huis & Interieur voor u kan betekenen?