Loungeruimte luxe sportschool Getpro Gym Zwijndrecht

Interieurontwerp loungeruimte 

Voor deze goed geoutilleerde gym in Zwijndrecht wilden de eigenaren ook graag een sfeervolle loungeruimte creëren, waar mensen na het sporten nog even koffie kunnen drinken of waar de sporters een gezonde maaltijd, verzorgd door Getpro Gym, kunnen nuttigen. 
Ze hadden echter geen idee hoe ze van de grote open ruimte een gezellige loungeplek konden maken, dus werd onze hulp ingeroepen.  In ons advies is ook de entree meegenomen in het interieurontwerp.
Hieronder kun je een deel van de tekeningen en foto’s bekijken (klik op de afbeeldingen om de hele tekening of foto te zien).

“We zijn heel blij met het resultaat. Er wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van de lounge.”
– Neal

De entree

De gym is gevestigd boven een andere bedrijfsruimte, dus als je binnenkomt moet je eerst de trap op. Deze hal was erg gedateerd, dus ook daar lieten we ons licht over schijnen. Hoe de entree voor de restyling was, is te zien in de slider. Omdat de trap breed is en de bestaande leuningen niet verwijderd mochten worden, is er om de oude leuningen een ombouw gemaakt, waar nieuwe leuningen – met led-verlichting – op gemonteerd zijn. 

Het interieurontwerp

Er waren een aantal wensen, zoals geen lockers meer in de loungeruimte, een berging voor voorraden, ruimte om voedingssupplementen e.d. uit te stallen en de lift enigszins afgeschermd (wordt alleen door personeel gebruikt). De ronde receptie annex bar was al aanwezig.
Tegen de zijkant van de lift is een berging gemaakt. Door voor de lift een L-vormige wand te plaatsen, ontstond er meteen een wat speelsere indeling van de zitruimte. Afgeschermd van de grote ruimte zijn bij de lift een paar lockers geplaatst. Tegen het korte deel van de wand is ruimte voor het uitstallen van de voedingssupplementen.

De aanzichten

Ondanks dat er geen 3D impressie nodig was, hebben we wel een paar aanzichten gemaakt, zodat wij de opdrachtgevers een duidelijk beeld konden geven hoe wij het nieuwe interieur bedoeld hadden. 

De loungeruimte

Natuurlijk is het dan voor ons heel leuk om te zien hoe ons interieurontwerp uiteindelijk is gerealiseerd.  Leuk detail is dat de twee banken ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zodat er ook een zitplek voor een grotere groep gemaakt kan worden. 

Volgend project

Nieuwbouwwoning Rijsenhout
Gerealiseerd project: keukenontwerp Rijsenhout | Huis & Interieur

Benieuwd wat Huis & Interieur voor u kan betekenen?