2-onder-1-kap Hoeven

Verbouwingsontwerp, interieurontwerp,  keukenontwerp, kleuradvies en lichtplan

Voor deze 2-onder-1-kapwoning in Hoeven werden we gevraagd om een verbouwingsontwerp, keukenontwerp en interieurontwerp – incl. kleuradvies en lichtplan – te maken. We gingen bij dit verbouwingsontwerp zelfs zover, dat we het toilet verplaatsten. 

Hieronder is een deel van de tekeningen en 2D/3D-impressie te bekijken (klik op de afbeeldingen om de hele tekening of foto te zien).

“Super blij met het eindresultaat van onze verbouwing. Ingrid heeft goed geluisterd naar onze wensen en vertaald naar een heel mooi verbouwings-, interieur- en keukenontwerp. ”
– Sonja en Mike

Het verbouwingsontwerp

Met het opgroeien van de kinderen ontstond de behoefte aan meer leefruimte op de begane grond. Zo werd de voormalige zithoek een tv-kamer annex chillroom. Ook werd het toilet naar de andere zijde van de hal verplaatst. In de zijgevel bij de nieuwe keuken kwam een raam, evenals op de plaats, waar voorheen de achterom-poort was. 
In het schuine stuk muur van de garage werd een deur geplaatst, zodat daar een berging/bijkeuken gerealiseerd kon worden. Daarnaast werd een flinke ruimte aangebouwd.

Het interieurontwerp

In de voormalige zithoek kwam een grote hoekbank waar de puber-/studerende kinderen met hun vrienden kunnen chillen en tv-kijken. Voor de aanbouw ontwierpen wij een fijne zithoek met tv voor de ouders. Wat in de nieuwe zithoek ook erg prettig is, is dat het er veel meer daglicht en zon – als die schijnt – binnenkomt. 

3D impressie

Met de 3D impressie (nog een paar plaatjes staan in de slider hierboven) kregen de opdrachtgevers al een goed beeld van hoe het huis ging worden na de verbouwing. 

Doordat wij ook altijd meubelmaten aangeven, konden ze ook gericht gaan winkelen voor de nieuwe meubels. 

Volgend project

Rijwoning Etten-Leur
3D impressie verbouwingsontwerp, interieurontwerp en keukenontwerp Etten-Leur - door Huis & Interieur

Benieuwd wat Huis & Interieur voor u kan betekenen?